Winactie facebookpagina

voorwaarden

1. Per naam kan er maar één keer worden deelgenomen. Dubbele inschrijvingen worden verwijderd. Dezelfde naam mag wel meerdere keren voorkomen als tag. Een reactie op iemand zijn bericht telt niet mee. Om deel te nemen dient er een nieuwe opmerking onder de foto worden geschreven.

2. Deze actie is enkel geldig voor personen die de facebookpagina geliked hebben.

3. Deze actie is enkel geldig bij partners van Escape Rooms België. Deze kan je vinden in de nieuwsbrief en op de kaart op de homepagina (grote, oranje bollen en blauwe bollen met een ster).

4. Nadat je een spel hebt gereserveerd en een betalingsbewijs doorstuurt naar info@escaperoomsbelgie.be met je bankgegevens krijg je het bedrag binnen de 48 uur teruggestort.

5. Er is geen restrictie van het aantal deelnemers. Er wordt wel maar 1 spel teruggestort zonder eventuele extra's (zoals drank of extra foto's e.d.).

6. Deze actie kan verzilverd worden tot en met 1 januari 2021. De reservatie dient voor deze uiterste datum te zijn gemaakt.

7. Hoe je moet deelnemen vind je op onze facebookpagina. Elke stap dient te zijn doorlopen om een geldige inschrijving te hebben.

8. Je dient minstens 16 jaar te zijn om te mogen deelnemen aan deze actie.

9. Deelname aan deze wedstrijd staat open voor iedereen en is vrij en gratis.

10. Escape Rooms België is niet verantwoordelijk voor eventuele ongemakken tijdens het spel, de gegevens die je invoert via de website van de escape room waar je reserveert of voor eventuele annulaties wegens omstandigheden door de escape room of de deelnemers.

11. De deelnemer van de actie gaat akkoord met de privacy- en algemene voorwaarden die bovenaan de pagina te vinden zijn.

12. De uitslag van deze wedstrijd valt niet te betwisten.

13. Deelnemen kan tot 10/08/2020 10:00 uur (CEST). De loting volgt op 11/08/2020 op onze facebookpagina.

14. Elk vermoeden van een vals account resulteert in een ban op alle volgende winacties.

15. Elke deelnemer gaat akkoord dat zijn of haar naam en voornaam wordt gebruikt in de loting op de facebookpagina.

16. De winnende kandidaat wordt vermeld op de facebookpagina en zal verdere instructies ontvangen.

ESCAPE ROOMS BELGIË

©2020, alle rechten voorbehouden