////Oostende

TimeScape

a: Torhoutsesteenweg 195, 8400 Oostende

QUARANTAINE

Een dodelijke epidemie houdt de stad in zijn greep. Jullie vormen een groep dokters en patiënten in het Oostende Medisch Centrum waar dokter F. Lee onderzoek deed naar een vaccin tegen het gevaarlijke Maribavirus. Volgens zijn medewerkers stond dr. Lee op het punt van een doorbraak met zelfs een werkend serum of vaccin maar verdween vreemd genoeg in de laatste uren voor de evacuatie. Om de verspreiding van het virus te bedwingen werd intussen beslist om de stad te laten platbranden! Vinden jullie het mogelijke vaccin en redden jullie jezelf?

3-10 spelers
75 minuten
Nederlands, Engels, Frans

BATTLE ROYALE: BUNKER BREAK-IN

Na een hevige veldslag is de bunker deels veroverd waar een waanzinnige generaal – met toegang tot een groot kernrakettenarsenaal – zich verschanste. De generaal startte net voor hij omkwam nog een nucleaire aanval. Alleen hij wist de code om de raketten te stoppen maar verborg aanwijzingen voor het geval hij ze zou vergeten. Breek in in het zwaarbeveiligde controlecentrum en kraak de code op tijd om de wereld van een kernramp te redden!

3-10 spelers
75 minuten
Nederlands, Engels, Frans

DE REFTER

Met de Refter kan Quarantaine met max. 14 personen gespeeld worden. Dit is een mini-escape room IN de escape room. De grootste groep speelt Quarantaine, maar 2 tot 4 personen moeten uit de personeelsrefter zien te ontsnappen. En dat is alleen maar mogelijk mèt de hulp van Quarantaine! Slaagt het verpleegpersoneel in hun ontsnapping? Dan kunnen ze de rest van Quarantaine meespelen … na het uitvoeren van die laatste opdracht! Opgelet, de Refter is een kleine ruimte maar het puzzelgehalte is groot!

3-10 spelers
75 minuten
Nederlands, Engels, Frans

Puzzle Oostende

a: Karel Janssenslaan 2, 8400 Oostende

t: +32 484 68 40 22

CABARET MONTMARTRE

Eén uur 's nachts. The Duchess vermoord. Het blijft gissen naar de reden maar haar peperdure parelhalssnoer lijkt verdwenen te zijn. Kruip in de huis van de onderzoekers. Succes!

2-6
60 minuten
Nederlands

DUITSE ONDERZEEËR

WO I - 13 december 1916. Jullie zijn als geallieerden gevangen genomen door de Duitse marine en onderweg om geliquideerd te worden. Geraak jij hier uit?

4-8
60 minuten
Nederlands

ESCAPE ROOMS BELGIË

©2020, alle rechten voorbehouden